|  מטרת הפיסטור של שקדים ואגוזים היא חיסול הסלמונלה וחיידקים אחרים, בלי להזיק לאגוז, תוך שמירה מוחלטת על טעמו, מראהו
 וחיי המדף שלו.
 חברה ישראלית מייצגת ספק של מערכות ל-  Continuous Steam
 Pasteurization לפיסטור אגוזים, צמחי תיבול ותבלינים.
 המערכת דו-שלבית וכוללת פיסטור באמצעות קיטור ולאחר מכן
 ייבוש. יתרון של הערכת המוצעת טמון באלגוריתמי הייבוש
 הייחודיים ובחיישני הלחות, המאפשרים לייבש למידה המדויקת
 הרצויה. לדוגמה, אם המוצר הגולמי הוא בעל 3.5% לחות, אך יש
 לספקו עם 5% לחות, ניתן להגיע לאחוז הרצוי באופן מדויק
 ועקבי.
 הציוד מודולרי וקל להתקנה ולתחזוקה.
 
 |