לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
בדיקת שאריות חמצן בקפה
חברת קפה לנדוור המייצרת קפה זה שנים רבות נכנסה לאחרונה למוצרי קפה שונים באריזות אישיות. בדיקת שארית אחוז החמצן באריזה חשובה מאד לטעמו של הקפה (רצוי שבאריזה יהיה פחות מחצי % חמצן לאחר המילוי של החנקן).
לבדיקה בשקיות אישיות מתאים רק מכשיר העובד עם חיישן זירקוניה השואב מהשקית מינימום גז לביצוע בדיקת שאריות החמצן.
לאחרונה, בעקבות המלצתו של יצרן מכונת האריזה, הותקן מכשיר מדגם CHECK MATE3 תוצרת PBI DAN SENSOR מדנמרק בהצלחה רבה ולשביעות רצונו המלאה של הלקוח.
מכשיר זה מצטרף למכשירים רבים מחברת PBI המותקנים זה שנים רבות במפעלי מזון מובילים.

לפרטים באימייל לפרטים ב-SMS לפרטים בטלפון

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.