לוח מודעות

פורומים

תערוכות ואירועים

מועדון לקוחות

קורסים

מדריכים/קטלוגים
 
 כתבות |  אתרים מומלצים |  תערוכות ואירועים |  קטלוג מוצרים |  קורסים | רישום חברות
תכנית למניעת חיידקים
הושקה תוכנית HListeria לבתי עסק בתחום ההסעדה ויצרני מזון קטנים.
מטרת התוכנית היא למנוע התפתחות חיידק הליסטריה במטבחים ובאולמות היצור ע"י מתן יעוץ , הדרכה , הטמעת שיטות עבודה ופיתרונות כוללים.
צוות החברה מונה אנשי מקצוע בתחום טכנולוגית המזון לבקרה והדרכה של צוות ההנהלה והעובדים בשטח.
חשיבות נושא היגיינת המזון במטבחים חשובה ביותר לכל יצרן מזון והדרך הטובה ביותר היא לדעת להכיר את האויב על מנת להלחם בו.

לפרטים באימייל

הדפסה   שלח לחבר

Copyright © 2002 ComLine LTD. All rights reserved.